KUTSU PRO SENIORIT RY VUODEN 2023 VUOSIKOKOUKSEEN 

Aika:         keskiviikko 19.4.2023 klo 12.00 

Paikka:     Hotelli Kimmel, Itäranta 1, 80100 Joensuu, Penttilä-sali 

Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 19.4.2023 alkaen klo 12.00 Hotellin Kimmelissä Joensuussa. Vuosikokoukseen voivat osallistua ne yhdistyksen jäsenet, jotka ovat maksaneet 10 euron jäsenmaksun vuodelle 2023. 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. valitaan yhdistyksen puheenjohtaja seuraaville kahdelle vuodelle, valitaan kolme (3) hallituksen varsinaista jäsentä erovuoroisten tilalle sekä kuusi (6) varajäsentä. Hallituksen toive on, että kukin kerho esittää vain yhtä jäsentä hallituksen varsinaiseksi tai varajäseneksi. Toiveena on myös, että hallitukseen tulee valituksi henkilöitä, jotka ovat valmiit vastaanottamaan hallituksen toimintaan liittyviä tehtäviä. 

Päivän ohjelma:

klo 11.00                       Ilmoittautuminen, lounas

klo 12.00                       Tilaisuuden avaus, kokous alkaa

n. klo 15.00                   Kokouksen päätös ja lähtökahvi 

Yhdistys maksaa kokousedustajille kokoustarjoilut sekä joko matkat tai majoituksen. Matkat tulee tehdä edullisinta matkustustapaa tai kimppakyytejä käyttäen. 

Majoitus Orginal Sokos Hotel Kimmelissä maksaa 139 €/vrk/kahden hengen huone. Yhden hengen huoneen hinta on 119 €. Yöpyminen on tarkoitettu vain niille henkilöille, joiden on vaikea ehtiä kokoukseen kokouspäivänä. 

Kokoustarjoilujen ja majoitusten osalta tarvitsemme osallistujamäärät kerhoittain viimeistään 24.2.2023 mennessä. 

Jos lähiseudultasi ei löydy toimivaa Pro seniorikerhoa, voit ilmoittautua suoraan Seija Turuselle, mieluimmin, sp seikkut@outlook.com tai puhelimella 050 367 5154. 

Tarkempi ohjelma ja kokousmateriaali lähetetään myöhemmin. 

TERVETULOA JOENSUUHUN! 

Ammattiliitto Pro Seniorit ry

Hallitus