Pro Senioreiden jäsenedut

Käyttäessäsi jäsenetuja voit helposti saada jäsenmaksusi moninkertaisena takaisin. 

Voit hakea erilaisia etuja esim. paikkakunnan, kategorian (esim. matkaedut) mukaan. Jäsenetu linkin kautta löytyy etuja niin hyvinvointiin, laivamatkailuun kuin hotelliyöpymisiin. 

Löydät kaikki Pro liiton jäsenedut tästä linkistä: 

https://kilta.proliitto.fi/jasenedut/

HUOM! Pro Senioreiden jäsenetuihin eivät kuuluProNoste-urapalvelut eivätkä tässä linkistä löytyvät Turvan vakuutukset. Turva myöntään henkilökohtaisista vakuutuksista alennuksia. Ole suoraan yhteydessä Turvan asiakaspalveluun. Myöskään valikosta löytyvät yksityishenkilön lakipalvelut eivät ole senioreiden käytössä. 

Uusi etu Pro senioreille:

Vietä kesä hyvä tarina kuulokkeissasi! 

Kesällä on hyvää aikaa ottaa rennosti! Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia auringosta tai käydä ulkolenkillä samalla kun kuuntelee mukaansatempaavaa tositarinaa. Jäsenenä saat kokeilla Nextorya ilmaiseksi 45 päivän ajan ja nauttia hyvistä tarinoista!

Etu on voimassa toistaiseksi Nextoryn uusille asiakkaille. Edun käyttöönotto ei vaadi sitoutumista, vaan voit irtisanoa tilauksen milloin vain. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun tilausvaihtoehdon mukaisesti. 

https://www.nextory.fi/partner-collaboration/pro/


Lomat ja majoitukset

Lomat ja majoitukset löytyvät sivulta:
https://proliitto.fi/fi/lomat-ja-majoitukset

Poikkeuksena edellä mainituista eduista Kopparö, jonka asuntovaunupaikoista alennus on 20% 

Vakuutukset

Vakuutusyhtiö Turvan myöntämät edut löytyvät oheisen linkin kautta:

Turva⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vakuutusyhtiö IF

Pro seniorit ry ovat Kalevan ja Ifin puolesta oikeutettuja etuihin, kunhan heidän tietonsa löytyvät jäsenrekisteristä. IF osalta ajankohtainen tieto löytyy osoitteesta Etuja järjestöjen jäsenille/If.