KUTSU VUODEN 2019 VUOSIKOKOUKSEEN

Aika:        keskiviikko 8.5.2019

Paikka:    Radisson Blu -hotelli, Hallituskatu 1. Oulu

Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 8.5.2019 alkaen klo 10.00 Oulussa, Radisson Blu -hotellissa.

Vuosikokoukseen voivat osallistua kaikki ne yhdistyksen jäsenet, jotka ovat maksaneet vuoden10 euron jäsenmaksun vuodelle 2019.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Siellä valitaan yhdistyksen puheenjohtaja, kolme (3) hallituksen varsinaista jäsentä erovuoroisten tilalle sekä kuusi (6) varajäsentä. Hallituksen toive on, että jokainen kerho esittää vain yhtä jäsentä hallituksen varsinaiseksi tai varajäseneksi. Toiveena on myös, että hallitukseen tulee valituksi henkilöitä, jotka ovat valmiit vastaanottamaan hallituksen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Yhdistys maksaa kokousedustajille kokoustarjoilut sekä joko matkat tai majoituksen. Matkat tulee tehdä edullisinta matkustustapaa tai kimppakyytejä käyttäen.

Majoitus Radisson Blu -hotellissa maksaa 64,50 e/hlö/vrk/kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen hinta on 109 e.

Majoituksen ja tarjoilujen vuoksi tarvitsemme ilmoittautumiset mielellään kerhoittain yhdistyksen sihteeri Leena Uusitalolle,

040 563 8645 tai sp uusleena@saunalahti.fi,  31.3.2018 mennessä. Ilmoittakaa samalla, yövyttekö Oulussa. Varaamme huoneet keskitetysti.

TERVETULOA OULUUN!

Ammattiliitto Pro Seniorit ry

Hallitus