Jäsenedut

PRO:N JÄSENALENNUS LEVI HOTEL SPA’SSA Jäsenalennus on 40 % huonehinnasta. Kun yksi huoneessa majoittuvista on Pro Senioreiden jäsen, on jäsenalennus 40 prosenttia koko huoneen majoitushinnasta, joka sisältää aamiaisen.  Huom. jäsenalennusta ei tule muista palveluista esim. kylpylä- tai ateriahinnoista.


 Todistathan jäsenyytesi maksun yhteydessä hotellin vastaanotossa näyttämällä    voimassa olevaa jäsenkorttia ja kuvallista henkilökorttia

 Jäsenalennukset myönnetään hotelliimme suoraan tehdyistä ja maksetuista varauksista – otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jäsenalennusta ei myönnetä matkatoimiston, bussifirman tai muiden sähköisen varauskanavien kautta tehtyihin varauksiin. Muilla sähköisillä varauskanavilla tarkoitetaan Hotels.com-, Booking.com ja vastaavia varauskanavia. 


UUTTA! NETTIKAUPASTA HUONE JÄSENHINTAAN
Varaukset voi tehdä nyt suoraan jäsenhinnalla hotellin nettikaupasta käyttäen liittokohtaista koodia PROJASEN
 
Nettivarauksissa huonevaraus maksetaan jäsenhinnalla varauksen yhteydessä. Hintavahvistus tapahtuu hotellilla saapumisen yhteydessä jäsenen esittäessä henkilökohtaisen voimassa olevan jäsenkortin ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.
 
Huom. mikäli huonevaraus on tehty Levi Hotel Span nettivarausjärjestelmästä normaalilla majoitushinnalla ilman alennuskoodia, ei jäsenalennusta voida enää hyvittää asiakkaalle.
Linkki huonevarauksiin  (   https://booking.hotellilevitunturi.fi/reserve/fi  )


Katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset jäsenistön sivulta: https://www.levihotelspa.fi/jasenedut/


Pidätämme oikeudet muutoksiin, jäsenliitoilla on mahdollisuus muuttaa jäsenkäytäntöä.
Levi Hotel Spa  Levintie 1590 99130 Sirkka puh. 016-646 301, hotelli@levihotelspa.fi

 

Liiton jäsenedut

Elämyksellistä lomailua

Työnteon vastapainona on tärkeää pitää huolta myös laadukkaasta vapaa-ajasta. Tarjoammekin käyttöösi lomahuoneistojamme ympäri Suomea, ja lisäksi Ruotsissa ja Espanjassa. Prolaisena saat 25 % alennuksen kaikista Holiday Club Resortsin lomahuoneistojen normaalihinnoista ja 15 % alennuksen HC-hotelleista ja Villas-huviloista.  Lisäksi isompia alennuksia löydät Pron Holiday Club -lomaviikkojen vuokrauksesta, josta saat lisätietoa Proplussasta.  Pron omien lomakohteiden etuhintaisesta varauksesta Rukatunturilla, Kopparössä ja Meri-Teijossa saat lisätietoa Proplussasta

Merimatkailun ystävät saavat jäsenalennuksen myös Viking Lineltä, Eckerö Lineltä ja Tallink Siljalta ja rinnehirmut ilahtuvat edullisista hissilipuista. Lisäksi tarjoamme vaihtuvia lomaetuja, jotka löydät vain Proplussasta. Loma on ihana asia!

Hyvinvointi ja aika läheisten kanssa on tärkeää. Tarjoamme laajan valikoiman Holiday Clubin lomaviikko-osakkeita sekä liiton omia lomapaikkoja. Holiday Clubin kohteissa on mahdollisuus jäsenetuhintaisiin laskettelulippuihin. Lisäksi saat Holiday Club Resortsin omien lomahuoneistojen vuokrauksesta 25 % alennuksen sekä alennusta monista hotelleista ja lomakohteista, myös laivamatkoista. Katso lisää Proplussasta.

Liiton omat lomakohteet

Keski-Suomen Keurusharjun loma-asunnot, -30% normaalihinnoista. Nappaa varaustiedot ja kampanjakoodit kirjautumalla Proplussaan.

Kustavin Lootholma, -50 % jurtista, lomahuoneistoista, vaunupaikoista, venepaikoista ja telttamaksuista Pron jäsenkorttia näyttämällä. Lisätietoa jäsenedusta Proplussasta. Katso video alueesta ProTV:stä.

Levi Hotel Spa Kittilässä, -50 % majoitushinnasta, kun teet varauksen suoraan puhelimitse tai sähköpostilla Levi Hotel Spasta ja kerrot jäsennumerosi. Alennus koskee myös samassa huoneessa majoittuvia 6-14 vuotiaita lapsia, jotka kuuluvat samaan talouteen. 

1.1.2018 alkaen saat -40 % alennuksen koko huoneen majoitushinnasta. Lisätietoa jäsenedusta saa Levi Hotel Span jäsensivulta. Katso lisää Levistä ProTV:stä

Majvik Kirkkonummella: Jäsenetuhintainen majoitus, Jugendlinna tai ravintolasali perhejuhliin puoleen hintaan. Lounas ja päivällinen jäsenhinnoin. Tarkemmin jäsenedusta Proplussasta.

Tepsan retkeilyalue Kittilän ja Sodankylän puolessa välissä, vain Pron jäsenille! Varaustiedot löydät Proplussasta.

Kopparön virkistysalue Tammisaaren saaristossa, jäsenetuhinnat -40% asuntovaunu-, asuntoauto- ja telttapaikoista  sekä venepaikoista Pron jäsenille. Kopparössä on myös mökkejä, joita vuokrataan Holiday Clubin kautta. Lue lisää ja katso video alueesta.  Tarkemmin jäsenedusta Proplussasta.

Liiton Holiday Club -lomakohteet

 • Calahonda – Mirador, Costa del Sol, Espanja
 • Ruka – Kuusamon Pulkkajärvi, Kuusamo
 • Katinkulta – Hiekkaniemi, Golfharju, Katinkultaniemi ja Katinkultaranta, Vuokatti
 • Kuusamon Tropiikki – Lomatropiikki, Kuusamo
 • Naantali Residence, Naantali
 • Punkaharju – Hiekkaharju, Kulennoinen
 • Pyhä – Onninpyhä ja Pyhänhovi, Pyhätunturi
 • Saimaa - Saimaan Anttilankaari
 • Salla – Tunturitähti, Salla
 • Saariselkä – Riekonraito, Kelotirro ja Tirrolampi, Saariselkä
 • Tampereen Kylpylä – Lapinniemi, Tampere
 • Åre, Ruotsi

Tutustu Holiday Club Resortsin lomahuoneistoihin Holiday Clubin verkkosivuilla.

Risteilyalennukset jopa -50% päivän hinnoista, löydät ne tarkemmin Proplussasta.

Lasketteluliput laskettelukeskuksiin; Levi, Ruka, Saariselkä, Salla, Ylläs, Tahko ja Vuokatti.

Jäsenetuhintaisia viikkohissilippuja haetaan sähköisesti. Haettavat kohteet hintoineen löytyvät hakuaikana Proplussasta.

Näin varaat majoituksen

Liiton omia lomaviikkoja haetaan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Jäsenenä saat tarkat ohjeet lomaviikkojen hakemiseen jäsentunnuksilla Proplussassa. Jos hakijoita on samaan kohteeseen ja samalle viikolle useita, saaja arvotaan. Vapaaksi jääneet viikot ovat jäsenten vapaasti varattavissa. Realiaikaiseen varaustilanteeseen Holiday Clubin sivuilla pääset Proplussasta.

Viikonloppu- tai vuorokausivarauksina voit varata Kopparöa ja Teijoa sekä Ruka-Kurua. Tarkista varaustilanne ja hae viimeistään kahta viikkoa ennen lomaviikon alkua soittamalla numeroon 030 687 0400. Ilmoita puhelun alussa jäsennumerosi. Katso lisää Proplussasta.

Holiday Club Resortsin lomahuoneistojen 25 % alennuksen saat puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh. 030 68 600. Kerro varauksen yhteydessä jäsennumerosi.

Tarkat varausohjeet kohteittain löydät Proplussasta.

___________________________________________________________________

Rahanarvoiset vapaa-ajan edut

Pron jäsenenä saat satoja vaihtelevia etuja eri myymälöihin ja nettikauppoihin terveys- ja hyvinvointipalveluista autoliikkeiden kautta kultakauppoihin. Tuntuvan alennuksen saat myös esimerkiksi auton polttoaineista. Etuja tarjoaa yli 200 liikeyritystä!

Edut ovat sinun ja koko perheesi käytössä! Jo yhdelläkin alennuksella saatat säästää koko liiton vuosimaksun verran.

Saat Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta lukuun ottamatta Express-asemia alennusta: bensiinistä ja dieselöljystä 2,1 snt/litra ja 10 % voiteluaineista ja kampanjoissa jopa vieläkin edullisemmin. Lisäksi saat alennusta 5 % autokemikaaleista, nestekaasusta ja auton pesusta. Katso lisää Proplussasta.