Hallituksen muistiot 2019

Hallituksen kokous 3.9.19

Hallitus kokoontui Pasilassa 3.9.19. Paikalla olivat kaikki hallituksen varsinaiset jäsenet.

Kokous päätti suunnittelluseminaarin ajankohdaksi 20.-21.11.19 ja seminaaripaikaksi Tampereen. Tilaisuuden paikka ja ohjelma julkaistaan syyskuun aikana. Seminaariin osallistuvat pääsääntöisesti hallituksen varsinaiset jäsenet ja varajäsenet sekä kerhojen puheenjohtajat. Ajankohtaisten aiheiden lisäksi tilaisuudessa suunnitellaan seuraavan vuoden toimintaa.

Kokous jakoi myös lahjarahaa 10-vuotisjuhliaan viettäville kerhoille Pirkanmaalla, Turussa ja Oulussa. Anomuksen perusteella lisämäärärahaa saivat Joensuun kerho sekä Hämeenlinnan kerho.

Yhdistyksen jäsenmäärä 1.9.19 oli 17 908 jäsentä.

Kokous aloitti myös vuoden 2020 vuosikokouksen valmistelut. Kokous pidetään 31.3.-1.4.20 Helsingissä, Radisson Blue Seaside -hotellissa.

Yhdistyksen ja EKL:n työryhmä on kokoontunut. Tilaisuuteen osallistuivat Jukka Nylander ja Leena Uusitalo. Ryhmä päätti kartoittaa yhteistyötilannetta kerhojen ja EKL:n yhdistysten välillä. Puheenjohtaja on osallistunut myös EKL:n halllituksen kokoukseen.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 15.10.19 Pasilassa. Vuoden viimeinen hallituksen kokous pidetään suunnitteluseminaarin yhteydessä.